Lloguer cotxes Menorca

Lloguer cotxes Menorca

Menorca és una de les destinacions més interessants per passar les vacances de l’estiu. A Menorca trobaràs unes precioses platges amb arena blanca, tota l’empremta Talaiòtica, una cultura gastronòmica sorprenent i una gent acollidora i respectuosa.

Si visites Menorca aquest estiu i necessites llogar un cotxe, a BMCAR Menorca disposem d’una renovada flota de vehicles i unes condicions per llogar un cotxe a Menorca clares i sense sorpreses. El fet de ser una empresa local amb llarga trajectòria i la nostra ubicació a pocs minuts de l’aeroport de Menorca, ens permet oferir un servei personalitzat i professional.

T’esperem a l’aeroport i t’entreguem el vehicle personalment i en pocs minuts, per tal que puguis gaudir d’aquest meravellosa illa que és Menorca.

BMCAR MenorcaLloguer de cotxes a Menorca

BMcar